Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Mulders Lasbedrijf Bergharen

Menu
K

Zwerfafval is een groot probleem in vrijwel alle gemeenten. In verband met gemeentelijke bezuinigingen slaan bewoners en de gemeenten de handen ineen voor een schonere buurt. Bewoners dragen graag hun steentje bij aan een schonere wijk.

Het ontwerpteam van Mulders Landschapsinrichting Bergharen heeft een “buurtkast” ontwikkeld wat aan de vraag van de buurtbewoners tegemoet komt. De buurtkast is een prachtig onderhoudsarm huisje voorzien van schoonmaakmateriaal.

 

Gemeenten kunnen de buurtkasten plaatsen in de diverse woonwijken. De buurtkast zal onder andere worden voorzien van bezems, schoppen, harken, papierknijpers en plastic zakken. Op deze manier kunnen de bewoners zelf een bijdrage leveren aan het afvalprobleem binnen hun wijk.

Inmiddels heeft Mulders Landschapsinrichting diverse buurtkasten geplaatst in verschillende gemeenten. Het blijken zeer succesvolle projecten te zijn. Buurtbewoners voelen zich verantwoordelijk voor het schoonhouden van hun eigen wijk. Het schoonmaakrondje op zaterdagochtend zien zij zelfs als een gezellige en  sociale activiteit.

 

De vorm, kleur en de inhoud van de buurtkast is natuurlijk geheel te bepalen door de gemeenten en bewoners zelf.

Zo kunnen er aanplakvoorzieningen worden opgenomen, of juist niet. Dit  is geheel afhankelijk van de locatie en wens.

Informeer geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden en introduceer dit unieke object bij uw inwoners.

 

 

Buurtkast